Tapijtreiniging Den Haag Gezocht? Kijk hier voor de beste!

Heeft u een vlek in uw tapijt en alle mogelijke huis- tuin- en keukenmiddeltjes er al op losgelaten en is de vlek nog steeds aanwezig? Wij kunnen u dan waarschijnlijk helpen. Tapijtreiniging Den Haag is gespecialiseerd in het reinigen van tapijten en het verwijderen van vlekken.

Tapijt reiniging diensten

Maar ook geurtjes verwijderen of een reiniging van het tapijt behoort tot onze mogelijkheden.
Wanneer u ons belt voor een afspraak, komen wij graag langs en bespreken wat we voor u kunnen betekenen.
Onze schoonmaak specialisten verplaatsen alle voorwerpen die voor de schoonmaak in de weg staan. Vervolgens wordt het tapijt grondig gereinigd, waarbij de vuile plekken extra worden aangepakt met een speciale tapijtreiniger. Deze tapijtreiniger is niet schadelijk voor mens en dier.
Tijdens het schoonmaken kunt u gewoon blijven lopen over het tapijt en ook na de schoonmaak is het tapijt meteen betreedbaar.
Na het schoonmaken controleert onze specialist samen met u het tapijt en zal, indien mogelijk en nodig, nog extra reinigen.
Na afloop worden alle spullen weer teruggeplaatst op hun oorspronkelijke plek.

Vloerkleden en gestoffeerde meubels

Naast tapijten reinigen we ook vloerkleden en gestoffeerde meubels. Dit doen we in onze werkplaats. Wij halen bij u gratis uw vloerkleed en / of meubels op en nemen ze mee voor een beoordeling door onze schoonmaak expert. Vervolgens wordt het meubelstuk en of vloerkleed professioneel gereinigd en gratis bij u terugbezorgd.

Extra services

Extra bescherming met Procoat
Ter bescherming van uw kostbare spullen, is het mogelijk om na de reiniging door ons een extra beschermlaag PROCOAT aan te laten brengen. Deze beschermlaag is afstotend, wat betekent dat vuil niet kan intrekken en u het eenvoudiger kunt schoonmaken.

Biologische tapijtreiniger
Na het reinigen van uw tapijt, vloerkleed of meubel wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk schoon blijft. Het zou vervelend zijn als er een vlek op kwam. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom kunt u bij ons een Biologische vlekkenspray bestellen. Daarmee kunt u vrijwel alle vlekken op een milieuvriendelijke wijze zelf verwijderen. En is uw tapijt, meubelstuk of vloerkleed toch toe aan een diepreiniging? Dan staan wij altijd voor u klaar.

Kortom: tapijtreiniging Den Haag staat voor u klaar voor elke vlek, geur of onderhoud van uw tapijt, vloerkleed of gestoffeerde meubelen.

Mocht u verder nog vragen hebben of uw tapijt willen laten reinigen? Maak dan een afspraak of bel ons informatienummer.