Travertin vloer reinigen

Het reinigen van travertin vloer is belangrijk en dit op de juiste wijze gebeuren. Iets wat je zeker niet moet doen is het reinigen met te veel water. Wat er is namelijk heel slecht voor een travertin vloer dit komt doordat travertin vak kalksteen is gemaakt.

Kalksteen

travertinIn Limburg werd kalksteen door de Romeinen ontdekt. De Romeinen gebruikten het als bouwmateriaal. Ze hebben heel veel gebouwen gebouwd door het gebruik van kalksteen. Ze moesten wel steeds dieper graven en zo zijn er hele lange tunnels ontstaan. Het graven naar kalksteen is sinds die tijd dan ook door blijven gaan. Nu zijn er in Limburg tunnels dat kilometers diep en lang zijn.

Travertin vloer

Doordat de travertin vloer van kalksteen gemaakt is kan het niet goed tegen water of zuur. Het is dan ook belangrijk om het tegen deze dingen te beschermen bij het travertin vloer reinigen. travertin vloer reinigen. Bij travertin vloer reinigen moet ervoor zorgen dat je geen bijtende middelen gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld citroen sap zijn wat veel mensen in het water doen tijdens het dweilen. Zuur kan ook in sommige reinigingsmiddelen zitten. Wil je weten hoe je precies travertin vloer reinigen moet aanpakken? Lees dan hieronder verder op de volgende websites.